Sommerferie lukket uge 29
Lukket alle lørdage i Juli og August.

Stjerner på Google
3.9/5

om os

Om os

Reparation af biler siden 1975

Stærk familievirksomhed med mere end 60 års erfaring fordelt på 2 generationer.

Det begyndte egentligt i 1975, hvor Torben Junge startede Ådalens Auto i Hinnerup. Dengang, som nu, var Torben Junge visionær og åbnede autoværksted, flyttede 1979 til Navervej i tilknytning til en moderne servicestation, der tilbød noget så nymodens som selvbetjening.

I 1975 havde Torben Junge, der er udlært mekaniker i 1969, allerede lang erfaring fra autobranchen. Med sin sans for kvalitet blev han hurtig klar over, at man var nødt til at have sit eget for at levere den gode kvalitet til kunderne. Han købte derfor værkstedet og senere servicestationen i Hinnerup og skabte en succes, der fortsætter med uformindsket styrke i dag.

0 +

erfaring

LEDER DU EFTER EN NY BIL?

Vi har et stort udvalg

2. generation indtrådte i 2001

Senest i 2001 er 2. generation trådt ind i Junges Automobiler. Rasmus Junge er udlært mekaniker i 1997 og allerede opnået stor anerkendelse i branchen for sin viden og sans for kundeservice.

Den bedste behandling, rådgivning og service

Vores mål er, at vore kunder får den absolut bedste behandling, rådgivning og service. Vi har lang erfaring – mere end de fleste – men vi stræber hele tiden efter at holde vores kompetence ved lige, så vi fortsat kan levere kvalitet til vore mere end tusinde forskellige kunder.
Vi ser frem til at byde Dem velkommen hos Junges Automobiler. Kig ind – De bliver ikke skuffet!